Over de fotograaf

Ik ben sinds 2013 met fotografie bezig. Ik ben autodidact, ik leer door over fotografie te lezen en dingen uit te proberen.  Daarnaast volg ik workshops om mijn techniek verder te verbeteren. Ik focus sterk op evenementen, maar doe daarnaast ook graag architectuur.

Inmiddels heb ik een  wat betere camera en geïnvesteerd in goede lenzen. Mijn laatste aankoop is een 70-200 F/2.8 lens, waarmee ik in sporthallen, het theater en bij concerten goed uit de voeten kan. Met elke uitbreiding geniet ik weer meer. Ik hoop u als bezoeker ook van deze website geniet.

Ik ben vrijwillig fotograaf voor de lokale omroep RTV NOF. Het leuke daarvan is dat werk gewaardeerd wordt en dat je op plaatsen komt waar je anders niet zo snel komt.

Ik ben ook actief op Oypo.nl. Dit is een afdrukservice voor foto’s en fotoprodukten. Uw bezoekers kunnen hier een aandenken bestellen in de vorm van een foto, maar ook als telefoonhoesje of brrodtrommel (om maar wat voorbeelden te noemen).

Organiseert u een evenement (sport, muziek of  toneel) waarvan u graag  foto’s wilt hebben?  Binnen de provincies Groningen en Friesland kom ik graag langs om de foto’s voor u te maken.  Verderweg is mogelijk, afhankelijk van het evenement. Neem contact met me op via het contactformulier aan de rechterkant om naar de mogelijkheden te informeren.