Over mij

Uw evenement is belangrijk. Er zijn maanden aan voorbereiding aan voorafgegaan. U wilt dat veel mensen het meemaken en er herinneringen aan bewaren. Goede vastlegging van de gebeurtenissen is essentieel voor het vasthouden van de herinnering en het delen van de ervaring.

Mijn naam is Tim Groeneveld. Ik doe sinds een aantal jaren evenementfotografie in Noord-Nederland.   Ik maak op uw verzoek een fotoreportage van uw evenement. Daarnaast ontwikkel ik mijzelf in model/portret- en bruidsfotografie. Ik sta  open voor een inzet als second shooter door een bruidsfotograaf in de noordelijke helft van Nederland.  Dit in ruil voor opbouwende kritiek.

Kijk voor voorbeelden van mijn werk rond op deze website of voor het recentste werk op mijn Facebookpagina of op één van de Instagram-accounts waarvan de links in de rechterkolom staan.  Daar staan meer actuele berichten die niet allemaal op deze website landen. Ik waardeer uw like of volgen enorm.

Interesse?  Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina, of via één van de andere manieren die op de contactpagina staan.