Prowurk It Fean

Janna is vestigingsleider van Prowurk It Fean in Surhuisterveen. It Fean is een nieuwe vestiging van het in Dokkum begonnen Prowurk. Janna wilde een zakelijke portretserie om de nieuwe vestiging in de picture te spelen. Daar wilde ik Janna natuurlijk graag bij helpen.

Bij Prowurk It Fean helpen ze Hurdewurkers uit de regio aan een baan in de regio. Dit doen ze door gebruik te maken van de nieuwste (data driven) recruitment software en dit te combineren met frisse/Friese nuchterheid. Ze werken snel, zijn direct en eerlijk en werken op een persoonlijke en gastvrije manier. Het maakt niet uit of je werkgever of werknemer bent. Bij Prowurk weet je altijd waar je aan toe bent en dat team Prowurk haar uiterste best voor je gaat doen.

Voor mij was dit een nieuwe tak van de dienstverlening en ik had er dan ook reuze zin in. Van beide kanten is het erg goed bevallen. Na een kopje koffie, het doornemen van de doelen voor de fotoshoot en een rondleiding door het pand zijn we aan de slag gegaan. Het is een heel leuke fotoreportage geworden, die goed aangeeft dat een zakelijke portretserie niet saai hoeft te zijn. en ook heel belangrijk: We hebben er allemaal veel plezier aan beleefd.

Onderstaand een aantal voorbeelden uit de serie die Prowurk heeft ontvangen.

Prowurk It Fean,
Badlaan 5
9231AZ Surhuisterveen
Website / Facebook / Instagram / LinkedIn

Wilt u ook uw bedrijf in de picture spelen? Neem contact met me op!

Search

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Even geduld...