trouwfoto’s

Ik heb veel evenementfotografie gedaan en heb daardoor mijn camera’s goed leren kennen. Die kennis gebruik ik nu voor bruidsfotografie. Ik heb daar echter nog geen uitgebreid portfolio van. Daarom werk ik op TFP-basis bij bruiloften in de regio. TFP wil hier zeggen dat ik niet betaald wordt maar zo’n tien tot vijftien foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio. Een aantal van die foto’s publiceer op mijn website en social media. Als jullie willen fotografeer ik jullie bruiloft als ‘Second Shooter’, dat wil zeggen naast de officieel ingehuurde fotograaf. Twee fotografen zien immers meer dan één . Stem dit wel af met je ‘eigen’ fotograaf, die mag mij ook inzetten. Ik doe het met plezier, loop niet in de weg en zorg voor extra en gratis nabewerkte foto’s van jullie bruiloft.

Bruiloft-Portfolio

Neem voor vragen gerust contact met me op. Ik ben enthousiast om dit te doen en beantwoord dan ook graag vragen. Zie voor voorbeelden van mijn evenementen-werk de rest van deze website.