Second shooter op bruiloften

Ik heb veel evenementfotografie gedaan, maar nog weinig bruidsfotografie. Ik heb wel gemerkt dat ik dat heel leuk vind om te doen. Ik wil dit dus wel vaker doen. Ik ben daarom beschikbaar als second shooter bij bruiloften, op TFP-basis. Dat wil zeggen dat ik dan niet de officiëel ingehuurde fotograaf ben, maar met deze fotograaf meeloop, De fotograaf krijgt de foto’s en kan geschikte foto’s opnemen in de collectie voor het bruidspaar. Voor het bruidspaar is het een voordeel omdat twee fotografen meer kunnen zien dan één en ze momenten vanaf verschillende hoeken of op verschillende lokaties kunnen registreren. Van de fotograaf verwacht ik opbouwende kritiek en ik verwacht toestemming om mijn eigen foto’s te gebruiken voor mijn portfolio. Voor bruiloften binnen Friesland reken ik geen kosten.

Bijgaand wat foto’s van de ene keer dat ik spontaan de tweede shooter was op een bruiloft van familie. Het verse echtpaar wil de foto’s van hun bruikoft niet op het internet hebben. Dat is jammer, want er zitten prachtige foto’s bij. Onderstaande foto’s mocht ik wel gebruiken.

Bruiloft-Portfolio

Neem voor vragen gerust contact met me op. Ik ben enthousiast om dit te doen en beantwoord dan ook graag vragen. Zie voor voorbeelden van mijn evenementen-werk de rest van deze website.