Second shooter op bruiloften

Ik heb veel evenementfotografie gedaan maar nog weinig bruidsfotografie. Ik heb wel gemerkt dat ik dat heel leuk vind om te doen. Ik wil dit dus vaker doen. Ik ben daarom beschikbaar bij bruiloften in de regio, op TFP-basis. Indien gewenst doe ik dat als ‘Second Shooter’, dat wil zeggen dat ik dan niet de officieel ingehuurde fotograaf ben, maar met deze fotograaf meeloop. Stem dit wel af met je ‘eigen’ fotograaf, ik doe met plezier mee en zorg voor extra foto’s.

Bijgaand wat foto’s van de keer dat ik spontaan de second shooter was op een bruiloft van familie. Het verse echtpaar wil de foto’s van hun bruiloft niet op het internet hebben. Dat is jammer, want er zitten prachtige foto’s bij. Onderstaande foto’s mocht ik wel gebruiken.

Bruiloft-Portfolio

Neem voor vragen gerust contact met me op. Ik ben enthousiast om dit te doen en beantwoord dan ook graag vragen. Zie voor voorbeelden van mijn evenementen-werk de rest van deze website.